Boccia

Hauska harrastepeli missä ja milloin vain.


Hauska harrastepeli sopii pelattavaksi missä ja milloin vain, esimerkiksi lomamökillä kesäloman ratoksi.

Boccia-pallot suoraan sisäpelien ja virallisten ulkopelien kotimaiselta valmistajalta Peli-Plastilta! 

Boccia on ympäri maailmaa levinnyt, Italiassa 1900-luvun loppupuoliskolla kehitetty peli, joka hyväksyttiin paralympialaisiin vuonna 1984. Lajissa kilpaillaan myös SM- ja PM-tasolla. Peli perustuu Antiikin ajan kreikkalaisiin pallopeleihin.

3-henkisin joukkuein pelattava Boccia-kuulapeli sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Boccia-joukkueet voivat koostua eri-ikäisistä pelaajista, sekä miehistä että naisista. Peli on suunniteltu siten, että se sopii myös vammaisille pelaajille.

Boccia muistuttaa petankkia, sillä pelin tarkoituksena on saada mahdollisimman monta omaa palloa maalipallon lähelle. Oma pallo pyritään saamaan lähemmäksi maalipalloa kuin vastustajan paras pallo. Pallot heitetään kentän toisessa päässä olevista ruuduista. Kullakin pelaajalla on heittoalueella oma ruutunsa, josta kaikki heitot tehdään.  

Boccia sopii kaikille.

Tilaa boccia-pallot suoraan valmistajalta
Valmistamamme sisäpallot ovat harjoituspalloja, joita on koekäytetty myös paraolympialaisissa. Suomessa virallisia palloja myy lajijärjestö, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Sisäpallojen tuotekehitys on johtanut pehmeämmän kumi/muoviraaka-aineen syntymiseen, ja näin ollen pallon liikkuvuutta on saatu säädettyä lähes virallisen nahkapallon kaltaiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli pallot herättivät kysymyksiä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.  Teuvo Hakanen p. 0400 835 465.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ulkopallot

Viralliset ulkopallot 100 €/sarja 

Hintoihin lisätään postimaksu
Huom! Laskutettaessa laskutuslisä 6 € 

Sisäpallot

Harjoitussisäpallot 220 €/sarja 

Hintoihin lisätään postimaksu
Huom! Laskutettaessa laskutuslisä 6 € 

Jätä tilaus:

1

Valitse kumman setin haluat

Valitse sisäpallot, tai ulkopallot.

2

Soita tai lähetä sähköpostia

Soita tai lähetä meille sähköpostilla valitsemasi sarja, yhteystietosi ja toimitustapa. Pallojen toimitustapa on joko nouto ylöjärveltä, tai postitus. Postitusmaksu lisätään hintaan.
0400 835 465 tai muotiaistenlomamokit@gmail.com

3

Tilaus vastaanotettu

Tilauksesi on vastaanotettu. Maksa tilauksesi ja voimme hoitaa toimituksen. Laskutettaessa veloitamme laskutuslisän 6 €.

Copyright: 2019 Muotiaisten.fi / Design VA Oy