Loma-aktiviteetit Viljakkalan lähistöllä

Loma-aktiviteetit eivät lopu kesken Viljakkalan lähistöllä.

Ympäri vuoden käytössä olevissa hirsihuviloissa ja kesäkauden käytettävissä olevissa lomamökeissä rentoudut ystävien, perheen tai työporukan kesken. Loma-aktiviteetit löytyvät lähistöltä eikä huvipuistoonkaan ole pitkä matka.

Puoli tuntia Tampereelle

Puolessa tunnissa suunnistat huviloilta ja mökeiltä Tampereelle, missä loma-aktiviteetit eivät lopu kesken: vieraile Särkänniemessä tai käy puttaamassa golf-kentillä! Lähimmät golf-kentät sijaitsevat Ikaalisten Poltinkoskella, Vammalassa, Nokialla ja Tampereella.

Historiaa

Haverin entisen kultakaivoksen alue on mielenkiintoinen tutustumiskohde, jonne järjestetään opastettuja kierroksia. 80 metriä syvä kaivos on täyttynyt vedestä ja palautunut sukeltajien käyttöön. Erimuotoista, ohjattua sukelluskoulutusta järjestetään Haverissa.

Eläimiä

Läheisellä villisika-aitauksella voi tutustua eri-ikäisiin eläimiin. Noin 1,5 km:n kävelyreitti mökeiltä polveilee kohti Korpilahdentietä ja kaunista Karhejärven rantaa.

Kalastus, metsästys ja hiihto

Kalastus-, metsästys- ja monipuoliset liikuntamaastot ovat todella lähellä, kuten myös seitsemisen kansallispuisto. Jämin loistavat hiihtomaastot ovat saaneet rinnalleen hiihtoputken, joka mahdollistaa hiihtoharrastuksen myös kesällä. Laskettelurinteisiin pääsee Tampereen lisäksi Vammalan Ellivuoressa.

Rentoudu kylpylässä

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa hemmottelun mahdollisuuden. Kylpylän vesitropiikissa nautit aina kesästä!

Tapahtumarikas seutu

Ikaalisten tunnetuimman nähtävyyden idyllisen Vanhan kauppalan kesäkauden kohokohta on suuri ja kansainvälinen harmonikkafestivaali Sata-Häme Soi, joka kuuluu Finland Festivals-ketjuun.

Musiikkijuhlien lisäksi perisuomalaisia kesätapahtumia ovat ulkoilmateatterit ja niitä lähialueella toimii harrastajavoimin kaksi. Toinen Haverissa ja toinen Hämeenkyrössä, Nobel-kirjailija Frans Emil Sillanpään syntymämaisemissa Myllykolussa.

Muut ohjelmapalvelut

Runsaasti yhteistyökumppaneitamme löytyy Vihreästä sydämestä. Vapaa-ajan ohjelmapalveluita tarjoavat mm.