img_20160329_111253img_0003

Boccia-pallot suoraan sisäpelien ja virallisten ulkopelien kotimaiselta valmistajalta.

Tarkkuusheittolaji kaiken ikäisille ja -kuntoisille

Hanki Boccia-pallot edullisesti Suomen ainoalta valmistajalta Peli-Plastilta! Boccia on ympäri maailmaa levinnyt, Italiassa 1900-luvun loppupuoliskolla kehitetty peli, joka hyväksyttiin paralympialaisiin vuonna 1984. Lajissa kilpaillaan myös SM- ja PM-tasolla. Peli perustuu Antiikin ajan kreikkalaisiin pallopeleihin.

Hauska harrastepeli missä ja milloin vain

3-henkisin joukkuein pelattava Boccia-kuulapeli sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Boccia-joukkueet voivat koostua eri-ikäisistä pelaajista, sekä miehistä että naisista. Peli on suunniteltu siten, että se sopii myös vammaisille pelaajille.

Boccia muistuttaa petankkia, sillä pelin tarkoituksena on saada mahdollisimman monta omaa palloa maalipallon lähelle. Oma pallo pyritään saamaan lähemmäksi maalipalloa kuin vastustajan paras pallo. Pallot heitetään kentän toisessa päässä olevista ruuduista. Kullakin pelaajalla on heittoalueella oma ruutunsa, josta kaikki heitot tehdään.

Peli on luonteeltaan hauska, tarjoten myös jännitystä sekä tietenkin mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Se sopiikin viihteeksi niin seurusteluhetkiin kuin myös vapaa-aikaan.

Tilaa boccia-pallot suoraan valmistajalta

Valmistamamme sisäpallot ovat harjoituspalloja, joita on koekäytetty myös paraolympialaisissa. Suomessa virallisia palloja myy lajijärjestö, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

  • Viralliset ulkopallot 100 €/sarja
  • Harjoitussisäpallot 220 €/sarja
  • Hintoihin lisätään postimaksu
  • Huom! Laskutettaessa laskutuslisä 6 €

Sisäpallojen tuotekehitys on johtanut pehmeämmän kumi/muoviraaka-aineen syntymiseen, ja näin ollen pallon liikkuvuutta on saatu säädettyä lähes virallisen nahkapallon kaltaiseksi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli pallot herättivät kysymyksiä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Teuvo Hakanen p. 0400 835 465.